Hos Activewellness har vi gjort os umage for at vores sortiment af gåbånd dækker de flestes behov.

Der er flere spørgsmål, man bør stille sig før man vælger.

Har man brug for ekstra støtte og sikkerhed når der trænes, anbefaler vi en af vores gåbånd med gelænder.

Disse gåbånd har gelænder, som giver brugeren tryghed i træningen.
Vores billigste Gåbånd med gelænder er denne.

Ønsker du et gåbånd med en brugervægt op til 120 kg, så skal du kigge på vores Ergo Fit.

Vi har også Gåbånd Ergo Max , hvor man kan justere hastigheden fra gelænderet, så brugeren ikke behøver at flytte hænderne fra støttehåndtagene når hastigheden justeres, dette gåbånd har en brugervægt op til 150 kg.

Gåbånd med hældning

Har man brug eller ønsker mulighed for at der kan komme hældning på, er der også mulighed for det.

Activewellness har gåbånd, hvor du har mulighed for at lave en stigning som skal give fornemmelsen af du går oppe af bakke.

Vores Ergo fit og vores Ergo Max kan brugerne manuelt indstille hældningen bageres på gåbåndet.

Flade gåbånd / walkingpad

Har man et ønske om et helt fladt gåbånd/ walkingpad til sit kontor eller i hjemmet har activewellness flere forskellige muligheder som vores activewalker, de flade gåbånd som også kaldes walkingpad kan bruges under skrivebord når man arbejder, og lige netop det har vundet stor indpas over de senere år.

Fordelen ved et af vores gåbånd til skrivebord er selvfølgelig at det ikke fylder meget og vores walker pro kan ydermere foldes på midten så den intet fylder.

Størrelse på gåbåndet og Gåbånd eller løbebånd

Mange af vores gåbånd kan godt gå som løbebånd, men tit er løbebredden på bæltet eller hvor kraftig designet er der gør om man kalder det det ene eller andet.

Hos Active Wellness har vi haft fokus på det kundesegment, der ønsker at træne med lav intensitet og kaldes vores gåbånd, men vi har bestemt også gåbånd/løbebånde der godt ville kunne få pulsen op på de fleste:)  

Hovedparten af gåbåndene starten ved 1 km/t og op til 10 km/t, men vores ergo max som starter ved 0,6 og går op til 8 km/t.

Motor eller uden motor?

På et gåbånd uden motor skaber du selv fremdriften, men vi anbefaler, hvis du vil bruge gåbånd til genoptræning eller er udfordret i forvejen, bør du vælge et gåbånd der har motor.

Activewellness har fravalgt gåbånd uden motor, da vi mener det giver en bedre oplevelse at træne med et gåbånd med motor.

Hvilke muskelgrupper træner man med et gåbånd?

De samme muskelgrupper trænes på et gåbånd, som en frisk gåtur på naturlig vis. Musklerne der trænes her er forlår, baglår, læggen og balderne, men også musklerne ved hofterne, talje, mave og ryg bliver aktiveret under brug af gåbåndet. 

Hvis du samtidigt bevæger armene, får du også arm- og skuldermusklerne med.

Brugervægt

Man skal også have øje for den maksimale brugervægt, sådan at det gåbåndet du vælger kan klare netop din kropsvægt.

Håber det har hjulpet jer til jeres valg af gåbånd, men hvis du ligger inde med et spørgsmål er man selvfølgelig velkommen til at kontakte kundeservice hos activewellness på telefon 51660092 eller på mail info@activewellness.dk