Massagestole til Erhverv, Private og EAN

Activewellness er en 100% danskejet virksomhed med salg til hele Skandinavien.

Activewellness er din fagmand indenfor massagetole. Massagestole skal købes hos en ordentlig fagmand som kan råde og vejlede dig ordentlig.

Vi handler kun massagestole i høj kvalitet desuden tilbyder prismatch på alle vores massagestole.

Så kommer du aldrig til at betale mere end markedets laveste pris.

Massagestole giver velværd.

Velværd kommer af den afslappethed sker i kroppen når vi modtager massage. Muskler slapper af og smerter svinder. Ved brug af en massagestol, så opnår du denne effekt, lige så godt som ved at modtage massage af en massør. Massagestole kommer i mange varianter. Så vi har også en der passer til dine ønsker og behov. Alle massagestole giver lindring til muskelspændinger, forskellen ligger så i programmeringen. Nogle massagestole er gode til at massere læn-nakke-ryg. Mens andre er udviklet til at kunne massere hele kroppen med særlige gode programmer. Så det er dig og dine behov der afgøre hvilken massagestol der kan hjælpe dig.

Når vi for et traume som et piskesmæld eller en dårlig ryg, så spænder musklerne op. Så vil du ved brug af en massagestol på regelmæssig basis få løsnet disse muskler op og smerterne fortager sig. Mange mennesker vil skrive under på at brugen af en massagestol, som smertebehandling har øget deres livskvalitet. En massagestol er den sunde metode til at sænke stress og som smertebehandling til spændinger i krop og muskler. Velværd opstår når vi modtager massage. Fordi der frigives endorfiner i vores blod når vi modtager massage. Disse endorfiner giver en følelse af afslappethed og ro til krop og sind. Og denne ro og afslappethed er med til at sænke graden af smerter og spændinger. Med en massagestol i din egen bolig, så det let og ligetil at opnå denne afslappethed, lige når det passer til dit behov. At finde en massagestol der passer til dig, det kan vi hjælpe dig med. Alt du skal er at kontakte os, vi der arbejder hos Activewellness kender alle produkter. Og vi vil med vores viden, kunne guide dig til den massagestol du har brug for.

Massagestole til virksomheder.

Vores massagestole passer sig også godt ind i forskellige virksomheder, der vil gør det ekstra godt for personalet. Efterhånden har mange virksomheder fundet ud af at massage til personalet er med til at hæve effektivteten. Ved at investerer i en massagestol til personalet, mindsker man sygedage og øger medarbejder tilfredsheden. Især for dem der døjer med ryg/nakkesmerter og et højt stressniveau. Det kræver ikke mange minutter i en massagestol før der melder sig en positiv effekt for den ansatte, og det betyder i den sidste ende bedre resultater for virksomheden. Mange går rundt med hovedpine, nakkesmerter. For ikke at nævne den store gruppe af mennesker der føler sig stressede og pressede i deres hverdag og på jobbet. Dette skyldes ofte, der ikke er tid til at holde en tiltrængt mental pause, i løbet af dagen. I sidste ende fører det til sygedage og mindre koncentration på arbejdet. Det er bevist gennem mange videnskabelige undersøgelser. At virksomheder der stiller en massagestol, eller giver deres medarbejdere en anden form for mentalt pusterum. De oplever nedgang i antal af sygedage blandt personalet. Når overskuddet til at udføre sit arbejde vender tilbage efter en 15-20 minutters mental pause – og gør medarbejderen kan vende tilbage sit arbejde i stedet for at gå hjem. Tænk hvad det kan betyde for din virksomhed i kroner og medarbejdertilfredshed.