Om os
Active Wellness

Activewellness er en 100 % danskejet virksomhed, med beliggenhed i Viborg.

Selv om vi ikke er de største, rækker vi langt ud over landets grænser. Vi har nu eksport af vores produkter i hele Skandinavien samt Tyskland.

Dette er opnået gennem ærligt og ægte Jysk flid. Vores massagestole står i private hjem, plejehjem, sygehuse, institutioner, skoler, samt store og små virksomheder i hele Skandinavien.

Activewellness er din seriøse distributør, af unikke kvalitetsprodukter inden for motion og velvære. Idet vi får vores varer direkte fra producenten, i store mængder, kan vi tilbyde dig rigtig billige priser i forhold til resten af markedet. Det er vores firmaånd at skabe en god oplevelse og service, uanset om handlen er igangværende eller afsluttet. I dag har vi et veletableret lager og showroom på Jegindøvej 9 i Viborg.

Alle ordre bliver behandlet fra vores hovedlager i Viborg, og distribueret rundt i Danmark og resten af Europa. Vi handler udelukkende med kvalitetsprodukter, og fornyelse og inspiration er vigtigt for os. Derfor er vi hele tiden på udkig efter nye og spændende produkter som imødeser kvalitetskravene. Vi er en virksomhed i konstant fremdrift, og håber du vil få et godt indtryk af Activewellness ApS.

Det kendetegner virksomheden:

– En ordentlig service

– Et stort og bredt sortiment

– Kvalitet

– En hurtig og pålidelig levering

 

Vi glæder os til at kunne servicer dig og dine ønsker.

Med venlig hilsen

Arne Alexander

Direktør