Vejledende pris: 8.995 kr.

Et gåbånd der er meget velegnet til brugeren, der ønsker at træne med lav intensitet.

Dette kraftigte og robuste gåbånd til genoptræning eller let træning for personer, der har brug for ekstra støtte.. Gelænderet på vores Ergo Max sikrer stabilitet og balance under træningen, så alle kan være med og føle sig trygge når de træner.

Dette rehabiliterings-gåbånd er specielt velegnet til dem der har  behov for at gåbåndet ikke starter for hurtigt og med en strathastighed på 0,6 km/t passer gåbåndet perfekt til genoptræning, det skyldes selvfølgelig gelænderet, som giver den ekstra  tryghed til brugeren. 

Gåbåndet starter med en hastighed på kun 0,6 km/t, og du kan derefter stille og roligt øges med 0,1 i  hastighedsstigning for at finde det nøjagtige tempo, der passer dig.

Gelænderet er udstyret med knapper til justering af hastighede så brugerne ikke behøver at fjerne hænderne fra gelænderet når man ønsker hastighedsændring.
Gelænderet er også udstyret med pulsmåler

Ergo-Max-A2 har en brugervægt op til 150 kg, og er derfor et meget stabilt gåbånd, og med en bånd Indstigningshøjde på kun 15 cm.. Håndtagene på siden af gråbåndet er solide og lette at gribe fat om.
Gelænderet 

Gåbåndet har en bred gå/ løbeflade, samt en god absorbering der gør båndet behageligt at gå/ løbe på..

Displayet på Ergo max er simpel og nem at benytte, og den viser kun de mest nødvendige oplysninger, som f.eks. tid, distance, kalorier og hastighed..
Ergo max gå/-løbebåndet er et perfekt gå/løbebånd til dig/jer som ønsker effektiv genoptræning, hvor de fleste kan være med uanset gangbesvær eller balance.