Gåbånd

Active Wellness Gåbånd

Activewellness er en 100% danskejet virksomhed med salg til hele Skandinavien.

Gåbånd fra Activewellness er ideelle til dem, der ønsker at træne med lav intensitet.

Gåbåndet er meget brugervenligt og fås med eller uden gelænder. Desuden tilbyder vi prismatch, så du aldrig kommer til at betale mere end markedets laveste pris.

Gåbånd med gelænder

Gåbånd uden gelænder

Med et løbebånd eller gåbånd i dit hjem, gør du det let at få din løbetur eller din gåtur. Det er nemt og hurtigt at få presset noget løbebåndstræning ind i hverdagen, uden at skulle finde tid til fitnesscentret. Er du ældre og gangbesværet, så er der mange fordele i at have sit eget gåbånd. Den daglige motion kan gøres, uden at man forhindres af dårlig vejr, eller skal have transport til et fitnesscenter. Løbebånd – gåbånd, er pga. båndets støddæmpende effekt, langt mere skånsom for sener, led og muskler end konventionel løbe og gåture. Med et løbebånd er det let at tilpasse sin løbetræning eller gåturen, da du har fuldstændig styr på dit tempo, dit tidsforbrug, din distance osv. Dermed er løbebåndet et perfekt træningsredskab i forbindelse med løbetræningen eller til din gåmotion, -da du kan så let som ingenting tilpasse træningen til dine mål, og hele tiden holde styr på hvor tæt du er på at indfri dem. Al træning skal handle om hvor godt det føles for dig at træne. Derfor er det vigtigt vi sætter os et mål, der er let at nå, det skaber en succesoplevelse og giver dig ønsket om at forsætte mod nye mål. Det gælder for løbetræning og for genoptræning…eller bare som den daglige motion. Dette gør løbebåndet – gåbåndet til et perfekt redskab, for at du kan dyrke motion uden besvær

Løbebånd- gåbånd er et kæmpe marked med flere hundrede forskellige modeller. Derfor anbefalinger vi hos Activewellness, at du tager en af vores rådgiver med på råd. Vi har den viden der skal til at rådgive dig til netop det løbebånd – gåbånde, der passer specifikt til dig. Løbebåndet – gåbånd er et fantastisk alternativ til udendørs aktivitet, især for den der er gangbesværet. For kroppen simulerer løbe – gang, og dette giver fuldt ud den samme gode motion som du ville få ved at motionere ude eller i et fitnesscenter. Med den gode motion styrker du din krop og holder dermed mange skader og skavanker væk. Kroppen vil ældes langsommere, og på den måde kan vi holde os stærke og friske langt op i vores alderdom. Så op på løbebåndet – gåbåndet og mærk alt det gode der sker for dig og din krop. Du vil elske at mærke den gode effekt der kommer af at motioner på dit eget løbebånd – gåbånd.. og når det så kan foregå i ens eget hjem, så der ikke så mange forhindringer for at gøre det.