Det bedste gåbånd fylder ikke det store under kontorbordet eller i hjemmet, når det ikke er i brug. De fleste løbebånd kan også bruges som gåbånd, men de fylder dog en hel del mere og fungerer næppe under et arbejdsbord. Vælg et gåbånd til kontoret, hvis du ønsker at gå en tur alt imens du tager et opkald eller arbejder på computeren. Her i denne guide finder du de bedste og mest populære modeller på markedet netop nu!

Active Wellness udvalgte gåbånd

Hvordan vælger du det rigtige gåbånd?

Med det bedste gåbånd får du et hjemmetræningsredskab, der næsten intet fylder, men som er fantastisk træning såvel som genoptræning. Hvor et løbebånd fylder en del i hjemmet, så er det kendetegnende for gåbånd, at de næsten intet fylder.

Power walk er en utrolig effektiv motionsform, der kan udøves af alle aldersgrupper og med et gåbånd til hjemmebrug, har du et træningscenter, der har åbent 24/7. Er der ældre eller dårligt gående i familien, så kan der tilkøbes et gelænder der giver mere tryghed.

Der er mange gåbånd på markedet i vekslende kvalitet. Jeg har her samlet de gåbånd som har begejstret anmelderne mest det sidste år. Det er træningsredskaber i høj kvalitet med de rette features.

3 ting vi bl.a. lagde vægt på da vi udvalgte de bedste gåbånd

Har du brug for fjernbetjening og / eller mobilapplikation – Når du skal købe et gåbånd, så vil der altid være et display på selve gåbåndet. Det er her, du kan følge dine data og ændre hastighed mm. Nogle gåbånd kommer med fjernbetjening og mobilapplikation. Overvej om det vil gøre livet lettere for dig.

Vælg et gåbånd der ikke er for tungt – Det er en fordel, hvis dit gåbånd ikke vejer så meget. Det gør det lettere, når du skal gemme det væk efter brug, men det gør det også oplagt, at du nupper dit gåbånd med på arbejde, så du kan røre dig i pauserne.

Vær opmærksom på løbefladens længde og bredde – Du bør være opmærksom på hvor langt og hvor bredt løbefladen er. Er du meget høj, har du brug for en ekstra lang løbeflade. Men som udgangspunkt bør løbefladen aldrig være mindre end 120 cm x 40 cm.

Opsummering & konklusion

Efter gennemgang af mere end 3 gåbånd, har Casper Mikkelsen valgt Odin R1 Walking Pad gåbånd, som det bedste gåbånd i 2022.

Der er dog også blevet gennemgået 2 andre populære gåbånd, herunder bl.a. Walking Pad & Gymstick Walking Pad Pro.

5 ofte stillede spørgsmål om gåbånd

Hvorfor købe et gåbånd?

Har du et ønske om mere bevægelse i hverdagen, f.eks. pga. stillesiddende arbejde, så er et gåbånd en god investering!

Hvilket gåbånd er bedst til kontoret?

Det bedste gåbånd til kontoret er det der passer ind under kontorbordet og nemt kan pakkes væk når det ikke er i brug.

Hvem bruger et gåbånd?

Et gåbånd kan bruges af alle der ønsker mere bevægelse i deres hverdag. Folk med kontorarbejde er den typiske køber af gåbånd. Man placerer det under et hævet kontorbord og går alt imens man arbejder.

Hvad koster et gåbånd?

Et godt gåbånd koster fra et par tusind og opefter. De bedste gåbånd koster typisk 3-5.000 kr.

Hvad er et gåbånd?

Et gåbånd er en form for løbebånd. Modsat et løbebånd, hvor man dyrker motion i høj fart og med eventuel stigning, så er et gåbånd tiltænkt rolig motion op til typisk ca. 6 km/t, alt efter modellen.

Udgåede produkter

I vores stræben efter, at kunne give de bedste produktanbefalinger overhovedet, er vi selvsagt forbi mange forskellige produkter, førend de bedste bliver udvalgt til vores lister.

Vi undersøger løbende markedet og må desværre også sande, at nogle af de bedste udgår. Vi har bl.a. tidligere set på og anbefalet Toorx Walking Pad (Rosa).

Sådan udvælger vi produkter hos Nettofitness

Vores produktsammenligning starter med en større gennemgang af markedet i netop produktets kategori. Vores eksperter og produkttesterer, bringer mange års erfaring til deres gennemgang af de mange produkter.

Sådan fungerer det:

  1. Eksperten udvælger de bedste produkter i hver kategori.
  2. Nettofitness både køber produkter, ligesom dig, og får tilsendt produkter fra PR bureauer og samarbejdspartnere. Disse har eksperterne også til rådighed.
  3. Ekspertens anbefalinger er et udtryk for dennes egne holdninger, overvejelser og kendskab til produkterne.
  4. Eksperten rangerer herefter på egen hånd, de produkter denne har gennemgået.

Vi mener, at verdens bedste produktanbefalinger er dem, der hjælper dig med at vælge de rigtige produkter til dine specifikke behov, budget og interesser.

Evikve HT100 Gåbånd
Gåbånd u. gelænder
Gåbånd m. gelænder
Løbeflade 120 x 44 cm 120 x 41,5 cm 120 x 41,5 cm
Maks hastighed 10 km/t 6 km/t 10 km/t
Maks personvægt 110 kg 110 kg 110 kg
Vægt 42 kg 28 kg
Pris

5995 kr.

2495 kr.

2995 kr.